Autó és Motoros biztosítás

Budapest utcáin manapság szinte lehetetlen teljes biztonságérzettel közlekedni. Az rendkívül zsúfolt és tömeges közutak bizony teljes, 100%-os odafigyelést igényelnek. Egy pillanatra sem szabad levennünk szemünket az útról és a körülöttünk közlekedő, többi autósról. A legtöbb közúti baleset éppen ezért nem a károsult hibájából következik be.

AlkatrészKirály
http://alkatreszkiraly.com

Az autós és motoros biztosítások pont arra hivatottak, hogy egy ilyen helyzetben minél könnyebben és pénzügyi fájdalom nélkül megússzunk egy balesetet. Az egyes motoros alkatrészek meghibásodása bizony nem egy-két fillér lehet a szerelőműhelyben. Emellett szerkesztőségünk egyik tagjának éppen tegnap rongálódott meg teljesen a simson karburátor egysége és a robogó kipufogó tartó szerkezete is, melyeknek javítása költsége meghaladta az 50.000 Forintot.

Egy ilyen javítás zsebből történő kifizetése senkinek sem sétagalopp. Pontosan ezért rendkívül hasznos egy megfontolt motoros biztosítás megkötése minél hamarabb. Ha ma gondoskodik a jövőjéről, akkor nem fogják kellemetlen meglepetések érni a jövőben. Időben észlelje motoros és robogó alkatrészek romló állapotát és őrizze meg a motor egészségét! Menjen biztosra, kössön biztosítást!